Welkom op de website van Van Turenhout Handelsonderneming

Van Turenhout Handelsonderneming is sinds 1990 leverancier voor de betere golfspeciaalzaken en pro'shops binnen de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

In het menu Producten vindt u een overzicht van ons complete assortiment golfartikelen: golfclubs, tassen, trolleys, schoenen, accessoires, kleding en promotieartikelen en de adviesverkoopprijzen van de betreffende producten.

Van Turenhout Handelsonderneming is voorraadhoudend importeur van o.a. de volgende merken: Copenhagen, Rife, Rukka, Slazenger, Prestige, Burton, Score en vele andere merken die zich als producenten van kwaliteitsproducten in de afgelopen jaren hebben bewezen.

Van Turenhout Handelsonderneming levert uitsluitend aan Golfdetaillisten.
In de lijst Retailers vindt u de dealers bij u in de omgeving waar u onze producten kunt aanschaffen.

Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden door een email naar ons te sturen. Eén van onze medewerkers neemt na aanmelding z.s.m. contact met u op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

In het menu Service kunt u lezen welke extra diensten Van Turenhout Handelsonderneming zijn klanten te bieden heeft.


Het laatste nieuws

 • NIEUW - de EZiCaddy elektrische golftrolley Nieuw bij van Turenhout Handelsonderneming de volledig nieuwe EZiCaddy Golf Trolley. De EZiCaddy is een elektrische batterij aangedreven golf trolley met unieke plug-and-play (lithium) batterij. Gemakkelijk op te vouwen, in hoogte verstelbaar en hoge specificaties dankzij het het lichtgewicht aluminium frame. Met haar ultra moderne design is de EZiCaddy een lust voor het oog en van hoge kwaliteit. Meer informatie over de EZiCaddy vindt u op www.ezicaddy.nl of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
  Geplaatst 8 okt 2012 10:55 door Wiebe Mulder
 • Rife 2012 - Tropical series Rife lanceerd de nieuwe Tropical Series 2012 - Nu te verkrijgen bij van Turenhout Handelsonderneming.
  Geplaatst 11 feb 2012 03:23 door Guus van Turenhout
 • Ian Poulter wint "the Volvo Classic" met Rife Putter Ian Poulter (No. 14) heeft de Volvo Classic gewonnen met zijn vertrouwde Rife Aruba Putter. Hiermee is Ian de eerste golfer die zowel de PGA als de European Tour versions van de World Matchplay titels heeft gewonnen met een Rife Putter in zijn handen!Slechts na twee weken weer te putten met zijn Rife Putter heeft hij mede dankzij de "true roll" van zijn Rife Putter weer meer vertrouwen gekregen. Zoals Ian zelf zegt; "I finally started holing some putts. I've been frustrated for a few months and you have to hole putts to win."Dat hij gekozen heeft voor een Rife Putter met "true roll" is dan ook niet raar. Rife Putter laat maar weer zien dat wanneer ...
  Geplaatst 17 jun 2011 03:26 door Wiebe Mulder
 • 40 Verschillende RIFE putters uittesten Nieuw in Nederland het Putting Demo Center (PDC), mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de 3D Golf Academy en van Turenhout H.O. om het optimale putting resultaat te verkrijgen. Vanaf 2010 kunt u op de razendsnelle green van 3D Golf Academy alle putters van bekende topmerken uittesten. Als eerste topmerk kunt u het gehele assortiment putters van RIFE uittesten. We hebben van alle modellen verschillende lengtes op voorraad, ook belly putters en broom sticks.Wij meten u gratis op en maken alles gratis op maat inclusief de lie-aanpassing.Binnenkort volgt een 2e PDC op onze lokatie te Breda.Let op! Binnenkort kunt u bij ons nog veel meer topmerken uittesten.• 40 verschillende RIFE putters uittesten• Gratis advies• Gratis ...
  Geplaatst 3 feb 2010 06:34 door Wiebe Mulder
 • Simon Dyson Winnaar KLM Open 2009 met Rife putter Rife The # 1 putter on the Champions TourHet verschil tussen putten en putten;Simon Dyson Winnaar KLM Open 2009 met zijn Rife Barbados putter
  Geplaatst 7 jan 2010 08:12 door Wiebe Mulder
Berichten 1 - 5 van 7 worden getoond. Meer bekijken »